Rok vzniku vinárstva: 1997
Vinár narodený 25. 5. na deň patróna vinohradníkov a vinárov na Svätého Urbana. Moje vína sú spracované a vyrábané tradičnými spôsobmi bez použitia reduktívnych metód, čo v praxi znamená, že nie sú upravované, čírené a stabilizované chemickými prostriedkami. Tak isto z nich nie sú týmito
drastickými zásahmi redukované kyseliny, horčiny, triesloviny a iné látky. Jemnosť, plnosť, čírosť a celková kvalita mojich vín je dosiahnutá klasickým stáčaním a dozrievaním vín v sudoch až po dobu jedného roka a starostlivým dodržiavaním riadeného kvasného a fermentačného procesu počas výroby a zrenia vína.
Vína vyrobené uvedeným spôsobom nie sú tzv.“mŕtve vína“. Svojím jedinečným naturálnym spôsobom výroby a neopakovateľnou chuťou a arómou si získali širokú klientelu a obľubu. Preto ochutnajte moje vína s prívlastkom VÍNO S CHUŤOU PRÍRODY.
Kategórie:
Vinár
Vinohradník